Privatlivspolitik

1. Bruger og kontaktinformation

Brugers navn: ParkMan brugernavn
Virksomhedens navn: Neligrate Ltd
Adresse: Fredrikinkatu 61 A 6. krs.
Postnummer: 00100
By: Helsinki
Land: Finland
CVR nr.: 2320069-7
E-mail: info@parkman.io

2. Kontaktperson

Navn: Matias Lindroos
E-mail: info@parkman.io
Telefonnr.: 09 4257 9290

3. Generelt

Neligrate Ltd ( "Parkman", "produktet", "vi/vores/os") er underlagt lovgivningen omkring persondatabeskyttelse. Dette dokument beskriver, hvordan vi bruger den information vi indsamler om vores brugere. Vi deler ikke, under nogen omstændigheder, de informationer vores brugere videregiver i vores systemer, inkluderende vores app og hjemmeside, med trejdeparter.

4. Brug af personlig information

Personlig data indsamles, behandles og lagres af Neligrate Ltd, for at vedligeholde kunderelationer og ParkMan som tjeneste. Derudover har det til formål at informere. Denne information bruges i forbindelse med statistik og videreudvikling af ParkMan.

5. Tilmeldte personer/grupper og information der har betydning for disse.

Personlig data indsamles og behandles af Neligrate Ltd, ved tilmelding af ParkMan.

Personlig data er de data, der indtastes af brugeren i ParkMans app, på ParkMans hjemmeside under tilmeldingsprocessen eller på et senere tidspunkt, inkluderende, dog uden at begrænses til, opdatering af personlig information.

Personlig data kan yderligere indsamles på anden vis, inkluderende, dog uden at begrænses til, telefoniske opkald. Til indsamling/opdatering af personlig data, kan ParkMan indsamle information fra Folkeregisteret. Til identificering af målgrupper, i forbindelse med markedsføringsrelaterede formål, kan ParkMan hente information fra Køretøjsregisteret eller andre åbne registre. Personlig data der kan behandles og lagres, inkluderer brugerens navn, adresse, telefonnummer, e-mail information, information vedrørende mobiltelefonoperatør, mobiltelefonens mærke og model, profession, identitet - inkluderende, dog uden at begrænses til, adgangskode og bruger ID samt informationsindsamling vedrørende ophør af ParkMan og anden information, der vedrører markedsføringssegmentering og potentielle forbud mod direkte markedsføring.

6. Informationsdeling

Brugerens information deles med ParkMans relevante samarbejdspartnere (fx parkeringsvagter- og udbydere), og andre parter der kræver denne information, for at kunne opretholde ParkMans tjeneste. Brugerens information deles ikke med tredjeparter uden udtrykkeligt samtykke fra brugeren, i andre end førnævnte tilfælde, og/eller i forbindelse med juridiske henseender/tvister.

Statistiske analyser, lavet på baggrund af brugerens information, kan blive delt med tredjeparter. Dog vil brugerens identitet være anonym, således at brugerens specifikke oplysninger og identitet ikke kan skelnes mellem af tredjeparter.

ParkMan kan bruge Google Adwords, eller lignende markedsføringstjenester, til at markedsføre ParkMan mod brugere, der har hentet ParkMans app eller besøgt ParkMans hjemmeside. Tredjeparter inkluderende, men dog ikke begrænset til, Google, kan anvende såkaldte "cookies" i forbindelse med at fremvise relevante reklamer til brugere, der tidligere har hentet ParkMans app eller besøgt Parkmans hjemmeside. Information der er indsamlet af sådanne tjenester, vil være underlagt disses privatlivspolitik. Måden hvorpå Googles reklamer vises, kan administreres på Google Ad Preferences -sidan. Her er det bl.a. muligt, at forhindre Google i at fremvise reklamer i ens personlige browser.

7. Databeskyttelsespolitik

ParkMans brugerregister behandles af ParkMan, og/eller af en tredjepart der er godkendt af ParkMan, som et elektronisk indsamlet register. Brugeroplysninger i ParkMans register beskyttes mod hacking gennem brug af passende beskyttelsesløsninger. Adgang til registeret er overvåget gennem brug af brugerspecifikke identiteter og adgangskoder.

8. Besigtelsesrettigheder- og nægtelse

Brugeren har lovmæssige rettigheder til, at besigte sin information lagret hos ParkMan og at nægte brugen af denne information til direkte markedsføringsrelaterede formål. Brugeren har rettighed til, at besigte den information ParkMan har indsamlet vedrørende brugeren. ParkMan vil viderebringe denne information til brugeren på baggrund af opfordring fra brugeren. ParkMan forbeholder sig rettigheden til, at opkræve et administrationsgebyr for indsamlingen af denne information til brugeren såfremt brugeren, indenfor en bagudrettet tidshorisont af 12 måneder gældende fra datoen hvorpå ønsket om besigtigelse fremsættes af brugeren, ønsker besigtigelse af førnævnte information.

9. Andet

ParkMan forbeholder sig rettigheden til, at ændre i denne politik på hvilket som helst tidspunkt, uden varsling, for at sikre at denne politik er i overensstemmelse regler og lovgivning vedrørende dataindsamling, og/eller grundet hensyn til ParkMan eller brugerens interesser. Skulle der opstå et behov for uddybelse af ovenstående eller nærmere spørgsmål, kontakt da venligst ParkMan via e-mail.