Brugerbetingelser

VED AT BRUGE PARKMAN HJEMMESIDEN OG/ELLER PARKMAN SMARTPHONE APPLIKATIONEN ACCEPTERER DU FØLGENDE BETINGELSER FOR BRUG. HVIS DU IKKE FORSTÅR ELLER IKKE ACCEPTERER DEM, UNDLAD VENLIGST AT BRUGE PARKMAN SERVICEN

ParkMan er en smartphone applikation, som lader dig betale for parkering ved brug af din smartphone, udviklet af virksomheden Neligrate Oy (herefter omtalt som ParkMan, os, vi eller vores).

1. På ParkMan hjemmesiden og i vores smartphone applikation kan du finde information om vores service. Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre hjemmesidens indhold uden forudgående varsel.

2. Vi garanterer ikke at ParkMan er accepteret som betalingsmetode i alle parkeringsområder. ParkMan virker kun i områder, hvor parkeringsvagter er opkoblet til ParkMan software.

3. Vi er ikke ansvarlige for præcisionen af din telefons GPS-position. Du vælger din position på kortet og er ansvarlig for, at den modsvarer din parkerede bils position.

4. INGEN REFUSION. Parkman er ikke ansvarlig for at påtage sig eventuelle tilbagebetalinger. Som bruger af vores software, er du ansvarlig for at købe de rigtige parkeringsbilletter til den pågældende parkeringsplads du har parkeret din bil i. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe vores kunder i problematiske situationer, men vi er ikke forpligtet til at betale eventuelle refusioner eller parkeringsbøder som følge af misbrug af tjenesten.

5. Hvis du ikke kan udføre et køb på et givet tidspunkt ved hjælp af Parkman softwaren, er du ansvarlig for at købe parkeringsbillet på andre måder, såsom et parkometer. Grunde til ikke at kunne bruge Parkman indbefatter, men er ikke begrænset til: dårlig internetadgang, server nedetid på grund af vedligeholdelse, osv.

6. Ved at fortsætte og bruge vores service, accepterer du vores priser.

7. Du er til enhver tid ansvarlig for at have et fungerende betalingskort tilknyttet Parkman tjenesten. Vi debiterer dit betalingskort hver måned. Hvis trækningen mislykkedes, kan eventuelle gebyrer pålægges, da vi vil opkræve din gæld på andre måder. Som bruger af tjenesten, accepterer du, at du er forpligtet til at betale dine regninger til tiden.

8. Læs og accepter vores privatlivspolitik. Sikkerheden omkring vores kundedatabase er vigtigt for os.

9. Du er ansvarlig for at forsyne os med præcise data. Dobbelttjek altid, at bilens registreringsnummer i softwaren er den samme, som den bil du parkerer. Du er forpligtet til at betale eventuelle parkeringsafgifter som følge af forkerte brugerdata i systemet.

10. Overhold parkeringstids begrænsningerne og andre parkeringsregler kommunikeret af parkeringsudbyderen.

11. Hav altid et ParkMan klistermærke i forruden. Herved ved parkeringsvagterne at du bruger ParkMan og har betalt.

12. Brug ikke ParkMan applikationen mens du kører.

13. Du kan invitere dine venner til ParkMan med din personlige rabatkode. Når din ven tilmelder sig ParkMan via din kode, får både du og din ven en gratis parkering (op til 100.00 DKK). Du kan maks. optjene 5 gratis parkeringer. Det er forbudt at dele sin rabatkode i App Store, Google Play eller Windows Marketplace. Gøres dette, forbeholder vi os retten til at annullere optjente gratis parkeringer. Hver rabat der optjenes er gældende for en parkering ad gangen. Dette gælder for alle rabatkoder der udstedes af ParkMan (inkl. kampagner). Rabat der kan opnås når man tilmelder sig ParkMan er personligt, og vil kun blive tildelt en gang per bruger. ParkMan forbeholder sig retten til at annullere alle udstedte rabatter.

14. ParkMan må anonymt bruge din parkeringsinformation til at vise ledige parkeringspladser til andre ParkMan brugere.

[Version 2015, 9.4]